JC Arashi Nulland 1958                                             Feldbiss 208, 6462HC Kerkrade, 06 44708977
 

In september 1992 zijn wij na een grondige verbouwing begonnen met trainen in onze eigen Dojo, gelegen aan de Feldbiss 208 in Kerkrade. Op 12 juni 1993 werd de officiële opening van onze Dojo verricht, en op juni 2008 vierden wij ons 50 jarig bestaan. In 2018 vieren wij ons 60 jarig bestaansfeest. In de afgelopen jaren zijn we dan ook begonnen met het renoveren en moderniseren van onze Dojo. Zo is er een nieuwe vloer gekomen en zijn de oude verlaagde plafonds verwijderd. In 2015 / 2016 zijn de douches en toiletten van zowel de heren als dames vernieuwd. Er moet echter nog veel gebeuren, zo zijn de kleedruimten verouderd en is ons krachthonk aan renovatie toe. Veel van deze werkzaamheden verrichten wij met leden en ouders van onze jeugdleden. Echter ook hebben wij hulp nodig van onze sponsoren!

Sponsor mogelijkheden:

·        Club van 50 Judo-jasje                                          

Uw naam zal in de vorm van een Judo-jasje hangen op het bord van de Club van 50. U ontvangt een uitnodiging voor onze jaarlijkse BBQ, die door 1 persoon gratis kan worden bezocht. De club van 50 heeft als doel de jeugd leden te ondersteunen bij hun trainingen. In 2014 zijn er stootkussens gekocht en onlangs zijn er in de Dojo twee ventilatoren gehangen. Kosten judo jasje € 50,- / jaar. 

 


·        Sponsorbord

Uw naam / bedrijfslogo zal op een sponsorbord 40 x 80 cm in onze kantine hangen. U ontvangt een uitnodiging voor onze jaarlijkse BBQ, die door 2 personen gratis kan worden bezocht. Kosten € 150,- / jaar. Hierbij leveren wij het bord, u kunt dat zelf laten bedrukken. Indien wij dit voor u doen kost dit eenmalig € 45,-   

 

De sponsor bedragen gelden voor een kalenderjaar, indien u besluit onze club te sponsoren zullen wij er voor zorg dragen dat u sponsorbord of Judo jasje zo spoedig mogelijk in onze kantine wordt opgehangen.